Foderhem sökes

Vi har ett par tikar som söker halvfoder ev helfoderhem. Det är vuxna tikar som har valpar sedan tidigare och vi önskar mysiga sällskapshem till dem där de kan åldras och leva livet ut. De är mor och dotter så kan väldigt gärna komma till samma familj. Båda är korthår och ljusa.

Vad är en foderhund?
Det är en hund (i detta fall tik) som jag gärna vill använda mer i avel. Som hem åtar man sig att hålla hunden i bra trim fysiskt och att meddela mig när tiken börjar löpa. Passar det mig i tiden så parar jag henne och när det är några veckor kvar till att hon ska föda så får hon bo hos oss. Sedan stannar hon tills valparna är färdiga att flytta, enligt lag tidigast 8v men jag har dem gärna lite längre 9-10 v för de är så små 🙂

Jag skulle gärna vilja att ni bor i Halland eller i närheten. Skriv och berätta lite om er så kan jag berätta mer om tjejerna det gäller så kan vi se om det kan passa. Jag är noga med att det blir rätt hem för dem. 🙂

You may also like